На Львівщині через негоду без світла залишилися майже 500 населених пунктів

На Львівщині через негоду без світла залишилися майже 500 населених пунктів

Кількість населених пунктів Львівської області, які залишилися без енергопостачання через негоду, зросла. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його даними, станом на 14:30 без світла на Львівщині були 454 населені пункти. 

Причиною знеструмлення стало налипання мокрого снігу, зазначив Козицький.

"На жаль, через налипання мокрого снігу на Львівщині зросла кількість населених пунктів без електропостачання. Станом на зараз їх 454. Зокрема 228 знеструмлені повністю та 226 - частково. Найбільше - на Жидачівському, Перемишлянському, Яворівському, Мостиському, Стрийському та Дрогобицькому напрямках", - зазначив голова Львівської ОВА.

Разом з тим він запевнив, що близько пʼятисот спеціалістів "Львівобленерго" намагаються відновити енергопостачання споживачам.

Згідно з прогнозом синоптиків, у неділю у західних регіонах України прогнозується невеликий сніг. Температура повітря в регіоні опуститься до -4 градусів.

Як повідомляли "Ми-Україна", через негоду, яка вирує на заході України, дев'ять пасажирських поїздів "Укрзалізниці" у суботу, 2 грудня, рухаються з відставанням від графіку. Затримки складають від пів години до майже двох.

Головне