На Прикарпатті посадовця виправної колонії підозрюють у катуванні засуджених

На Прикарпатті посадовця виправної колонії підозрюють у катуванні засуджених

Державне бюро розслідувань підозрює працівника оперативного відділу Коломийської виправної колонії у систематичному катуванні засуджених. Про це повідомила пресслужба ДБР.

Фігурант неодноразово застосовував силу, аби дізнатись у засуджених ту чи іншу інформацію. Він відповідав за ситуацію в колонії, мав запобігати можливим злочинам чи провокаціям.

Слідчі задокументували застосування сили та морального тиску щодо двох засуджених, щоб дізнатися від них, як до колонії потрапляють наркотики.

"Працівник колонії хотів отримати інформацію про те, яким чином до колонії потрапляють наркотики. Коли чоловіки відмовилися співпрацювати, правоохоронець почав завдавати їм ударів у різні частини тіла, супроводжуючи це нецензурною лайкою та погрозами. Катування і приниження тривали кілька годин", – розповіли в ДБР.

Нагадаємо, у Польщі cтворять спеціальні підрозділи прикордонників, аби захистити кордон від агресивних нападів нелегальних мігрантів з боку білоруського кордону. Про це повідомив заступник глави МВС Польщі Чеслав Мрочек.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці армії рф вранці 27 червня здійснили черговий обстріл житлового кварталу міста Селидове на Донеччині. Атака відбулась близько 08:45, є поранені. 
 

Головне