На півдні Ізраїлю знайшли ще сімох українців, які вважалися зниклими безвісти

На півдні Ізраїлю знайшли ще сімох українців, які вважалися зниклими безвісти

На півдні Ізраїлю знайшли ще сімох українців, які вважалися зниклими безвісти. Про це розповів речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, близько 300 громадян України наразі не можуть виїхати з Ізраїлю, ще 150 - з Сектору Гази. Ніколенко також зазначив, що оперативний штаб Міністерства закордонних справ вже опрацював понад 700 звернень від українців.

Вчора, 9 жовтня, вдалось розшукати сімох українців, яких вважали зниклими безвісти. Вони перебувають у безпеці. Ще шістьом сім'ям українців в Ізраїлі змогли знайти тимчасове житло. 

Одного хлопчика змогли врятувати з зони бойових дій. Маленькому українцю надається лікування, психологічна підтримка і готується його повернення до родичів в Україну.

Відомо також про двох українок, які загинули. Це число наразі не змінюється. Однак не підтвердженої є інформація про ще трьох загиблих громадян України в Ізраїлі та на території Гази.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, зросла кількість загиблих внаслідок нападу ХАМАС на Ізраїль. За останніми даними, жертвами атаки стали понад 900 людей.

Головне