На monobank вже третій день триває масштабна хакерська атака

На monobank вже третій день триває масштабна хакерська атака

Monobank потерпає від масштабної кібератаки. Олег Гороховський, один із засновників monobank, оприлюднив інформацію про триваючу кібератаку на фінансову установу через свої соціальні мережі.

Згідно з його заявою, банк вже другу добу поспіль зазнає потужної DDoS-атаки. За цей період система зафіксувала близько 3 мільярдів шкідливих запитів, що надходять майже безперервно.

"Під атакою банки. Вчора стихло о 22:30 і сьогодні розпочалося о 03:15 ранку. Наближаємось до 3 мільярдів запитів на сервіс за два дні. Ми тримаємось, щоб ви могли допомагати нашим та закривати збори. Підіть і задонатьте на ЗСУ, на зло цієї нечисті", — написав він.

До допомоги підключилися співробітники Amazon. Олег Гороховський повідомив, що DDoS-атака на банк відбувається майже безперервно, і наразі зафіксовано вже 5,5 мільярдів запитів.

"Ситуація під контролем, але масштаб вражає", – зазначив він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, співзасновник Monobank Олег Гороховський розповів, що банк вже другу добу перебуває під DDoS-атакою, вона триває практично безперервно.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Сумах пройшли 320 російських військових, яких взяли у полон Сили оборони України під час операції у Курській області, з них 80% — строковики. Про це повідомляє видання The New York Times.

Головне