На місці влучання в Харкові сильна пожежа, кількість загиблих збільшиться, – Дмитро Чубенко

На місці влучання в Харкові сильна пожежа, кількість загиблих збільшиться, – Дмитро Чубенко

На місці влучання в Харкові виникла сильна пожежа, кількість загиблих та постраждалих, ймовірно, збільшиться. Про це повідомив речника Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко у ефірі "Ми-Україна".

За словами речника Харківської обласної прокуратури, у ТЦ на Салтівці влучили авіаційним боєприпасом УМБП Д-30.

"Внаслідок вибуху відбулася сильна пожежа – загорілися лакофарбові вироби, деревина, обшивка, товари. Виник сильний їдкий дим, який окутав весь торгівельний центр, внаслідок чого кількість загиблих і травмованих, ймовірно, буде збільшуватись. Від самого вибуху є постраждалі і загиблі, і ще саме пожежа посилила наслідки, і ми готуємось до дуже серйозних наслідків", - йдеться у повідомленні.

Він повідомив, що один з загиблих – співробітник торгівельного центру. Він загинув від удушення, а не від уламків ракети.

Нагадаємо, кількість постраждалих від російського удару по будівельному гіпермаркету у Харкові вдень 25 травня зросла до 24 осіб. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Як писали "Ми-Укарїна" раніше, президент Володимир Зеленський відреагував на російський удар по будівельному гіпермаркету у Харкові.

Глава держави повідомив, що на момент удару рф у  гіпермаркеті могли перебувати понад 200 осіб.

Головне