На Миколаївщині на міні підірвався 14-річний хлопчик

На Миколаївщині на міні підірвався 14-річний хлопчик

У Баштанському районі Миколаївської області у неділю, 15 жовтня, на міні підірвався 14-річний хлопчик. Він загинув, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram.

Ще один хлопчик віком 12 років отримав поранення. За словами міністра, діти гралися в полі за селом, де раніше проходили активні бойові дії.

За даними Клименка, з початку повномасштабного вторгнення Росії від підриву на вибухонебезпечних предметах в Україні загинули 248 осіб, 525 — травмовано.

Нагадаємо, російські війська у неділю, 15 жовтня, обстріляли село Золота Балка Бериславського району Херсонської області. Було зафіксовано близько 28 "прильотів". Як зазначається, внаслідок атаки було влучання у приватний будинок і господарські споруди. Також загарбники пошкодили будівлю дитячого садка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, місто Херсон весь ранок 15 жовтня перебувало під обстрілом, внаслідок чого було вимкнено електропостачання в усьому місті. Вокзал перейшов на резервне живлення.

 

 
 
 
 
 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.