На кордоні з Польщею досі заблоковані три пункти пропуску

На кордоні з Польщею досі заблоковані три пункти пропуску

На кордоні з Польщею перевізники продовжують блокувати три пункти пропуску. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Блокада у пунктах пропуску "Ягодин — Дорогуськ", "Рава-Руська — Гребенне", "Краківець — Корчова".

Перед цими трьома пунктами пропуску на території Польщі перебувало близько 1 700 вантажівок.

Нагадаємо, Збройні Сили України спростовують інформацію щодо пошкодження бункера під час обстрілу Києва, в якому перебував заступник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомляє СтартКом ЗСУ у Telegram.

"Російські пропагандисти активно поширюють "інформацію" про нібито ураження під час ракетного обстрілу Києва бункера, де перебував заступник Головнокомандувача Збройних Сил України.  Такі заяви є черговим фейком російської державної пропаганди, що не має нічого спільного з реальністю", - йдеться у дописі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна у 2023/2024 маркетинговому році (з 1 липня по 2 січня 2024 року) експортувала 18,4 мільйона тонн зернових та зернобобових. Про це повідомляє Мінагрополітики з посиланням на дані Держмитслужби.

У поточному році Україна вже експортувала 7,59 мільйонів тон пшениці, 1,07 мільйонів тон ячменю, 1000 тон жита та 9,6 мільйонів тон кукурудзи.

 

 

Головне