На кордоні з 17 липня у всіх чоловіків перевірятимуть військовий квиток, - речник ДПСУ Андрій Демченко

На кордоні з 17 липня у всіх чоловіків перевірятимуть військовий квиток, - речник ДПСУ Андрій Демченко

В Україні з 17 липня у всіх чоловіків віком від 18 до 60 років перевірятимуть військово-обліковий документ на кордоні. Це обов’язкова умова для виїзду з країни. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

При цьому у Держприкордонслужбі заявили, що категорії тих, кому дозволений виїзд, не змінилися.

"Цієї ночі в пунктах пропуску при виїзді громадян за межі України у чоловіків громадян України у віці від 18 до 60 років ми почнемо перевіряти наявність військово-облікових документів. Це стосується зазначу всіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років. При відсутності такого документа власне буде виноситися відмова в перетині кордону", - сказав він.

Та додав, що це передбачено змінами до законів України і плином терміну.

огляду на це, починаючи з 00:00 17 липня, прикордонники при перетині державного кордону України на виїзд перевірятимуть у всіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи. У разі відсутності військово-облікового документа прикордонники будуть відмовляти у перетині державного кордону на виїзд з України", – зазначив Демченко.

Нагадаємо, морський безпілотник Magura V5 став найефективнішим під час російського вторгнення в Україну, знищивши понад вісім ворожих кораблів. Та чи можуть такі дрони знищити Кримський міст розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Євген Єрін в ефірі телемарафону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, європейський парламент знову довірив посаду свого очільника Роберті Мецолі, представниці політичної еліти Мальти. Про це повідомили у Європарламенті.

Головне