На Київщині відбулися аварійні відключення світла через грозу, - ДТЕК

На Київщині відбулися аварійні відключення світла через грозу, - ДТЕК

Через грози в Київській області сталися аварійні відключення електроенергії, які торкнулися 254 трансформаторні підстанції і 15 високовольтних повітряних ліній електропередачі. Про це повідомили в ДТЕК.

Станом на 9 ранку відключені 15 високовольтних повітряних ліній та знеструмлені 254 трансформаторні підстанції в Бучанському, Обухівському, Броварському та Вишгородському районах області.

Аварійно-відновлювальні роботи триватимуть до кінця дня.

Сьогодні з 14:00 до 19:00 у Києві, а також Київській, Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях будуть застосовуватися стабілізаційні відключення світла.

"Через новий грозовий фронт, що триває на Київщині з ранку 11 червня, фіксуються аварійні відключення в мережах 10 кВ. Наші фахівці вже ліквідовують наслідки негоди", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ситуація в українській енергосистемі залишається складною, за сотанні місяці Україна втратила більш як 9 ГВт генерації. Наразі триває масштабна ремонтна кампанія, розповів керівник ДП "Гарантований покупець" Артем Некрасов.  

Як писали "Ми-Україна" раніше, посольство США підтвердило, що12-та бригада спеціального призначення "Азов"пройшла перевірку, необхідну американським законодавством. США зняли заборону на надання зброї. Про це повідомили у пресслужбі "Азов".
 
 
 
 

Головне