На Київщині сільському голові повідомили про підозру: що відомо

На Київщині сільському голові повідомили про підозру: що відомо

Співробітники Національної поліції повідомили про підозру сільському голові, який проживає на Київщині через закупку одягу для добровольців зі збитками на 2,5 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції. 

Відомо, що в Обухівському районі громада провела тендер на придбання індивідуального спорядження для добровольців ОТГ. 

“Наприкінці 2022 року одна з громад Обухівського району провела тендер на придбання індивідуального спорядження для добровольців ОТГ. Згідно з укладеним договором підрядник мав поставити замовнику зимове військове спорядження, що і було зроблено після проведення необхідних розрахунків”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що під час експертизи було встановлено, що товар не можна використовуватися за своїм цільовим призначенням. Причина в тому, що він не відповідає технічним умовам.

Варто зауважити, що сума завданих бюджету збитків склала 2,5 млн грн.

Нагадаємо, що співробітники Національної поліції затримали у Києві на хабарі заступника Директора Департаменту - начальника відділу Державної митної служби. 

Як повідомляли "Ми-Україна", СБУ припинила незаконну діяльність щодо вивезення за кордон товарів подвійного призначення, які підлягають експортному контролю, на території Кіровоградської області. 

Головне