На Київщині, Донеччині та Харківщині триває ліквідація пожеж в екосистемах, - ДСНС

На Київщині, Донеччині та Харківщині триває ліквідація пожеж в екосистемах, - ДСНС

У Київській, Харківській та Донецькій областях триває ліквідація пожеж в екосистемах. Про це повідомили в ДСНС.

На Київщині, у Броварському районі на декількох осередках горить торф, площею близько 15 гектарів, 8 га вже погасили. Також локалізована пожежа в зоні відчуження на площі понад 420 га.

На Донеччині, вогонь пройшов близько 5 тис. га - пошкоджено будівлі на території 46 домоволодінь, 8 автомобілів, евакуйовано 3 осіб. Ліквідація лісової пожежі, яка виникла внаслідок авіаудару, триває вже 4-у добу.

У селі Студенок на Харківщині - вогонь пройшов понад 1,5 тис. га на території лісництва. Постраждало 2 особи, серед них працівник ДСНС. Полум'я знищило будівлі на території 236 домоволодінь.

"Біля села Пухівка Броварського району на декількох осередках горить торф. Загальна площа – близько 15 гектарів. За добу рятувальники ліквідували пожежу на площі понад 7 гектарів, ще залишається близько 8 га. Крім того, локалізована пожежа в зоні відчуження на площі понад 420 га. Ліквідація триває, постійно здійснюється моніторинг радіаційного фону, він наразі у нормі", – зазначив речник ДСНС України Олександр Хорунжий.

Нагадаємо, постраждалим внаслідок російської ракетної атаки на Львів дітям від 5 до 15 років. Всі вони знаходяться в лікарні у стабільному стані. Про це "Ми-Україна" повідомив директор Дитячої Лікарні Святого Миколая Першого медобʼєднання Львова Іван Міськів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч зі своїм ірландським колегою Саймоном Гаррісом, який 4 вересня прибув до Києва з візитом.

Головне