На Херсонщині троє людей отримали поранення через обстріл росіян

На Херсонщині троє людей отримали поранення через обстріл росіян

Російські війська обстрілювали житлові квартали десяти населених пунктів Херсонської області протягом минлої доби. У результаті постраждали троє людей.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram 5 квітня.

Росіяни влучили у житлові квартали. Обстрілами постраждали об'єкти критичної інфраструктури, автомобілі та газопроводи. Також були поранені троє людей.

Під обстрілами минулої доби перебували населені пункти Антонівка, Кізомис, Ромашкове, Інженерне, Садове, Берислав, Качкарівка, Ольгівка, Осокорівка та Херсон, повідомив Прокудін.

Також вночі російська армія вкрила вогнем Дніпровський район Херсона. Удар прийшовся по житловому будинку. Через обстріл там пошкоджено вікна та покрівлю, а також газогін.

На щастя, люди не постраждали.

Варто нагадати, що російське окупаційне військо вранці 25 квітня здійснило ракетний удар по території Черкаської області. Пошкоджень зазнав об'єкт критичної інфраструктури, є постраждалі. Минулось без загиблих. Станом на ранок відомо про шістьох постраждалих, які звернулись за допомогою до лікарів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на бойовому чергуванні у Чорному та Азовському морях 25 квітня ворожі кораблі не зафіксовані.

Головне