На Херсонщині є "приліт" в освітній заклад та адмінбудівлю, загинула людина

На Херсонщині є

Російські окупанти не припиняють тероризувати деокуповану території Херсонської області щоденними обстрілами. За добу 6 серпня ворог завдав ударів по 10 населених пунктах, включно з обласним центром, вбивши одну людину. 

Як розповів голова Херсонської ОВА, під вогнем та авіаударами противника опинилися Зимівник, Білозерка, Антонівка, Станіслав, Берислав, Золота Балка, Дудчани, Томарине та місто Херсон.

"російські військові поцілили в освітній заклад та адмінбудівлі; житлові квартали населених пунктів області, зокрема три багатоповерхівки та п'ять приватних будинків. Також окупанти пошкодили газогін, приватні й службові автомобілі", - вказано у ранковому зведенні. 

В результаті російської агресії в області загинула одна людина. Ще 15 мешканців області отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, окупанти 564 разів відкривали вогонь по території Запорізької області, обстрілів зазнали дев'яти населених пунктах регіону. Ворожі обстріли вбили двох чоловіків у Пологівському районі та одного поранили. Внаслідок атак зруйновано 14 житлових будинків та інфраструктурних об'єктів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Миколаївська область у ніч з 6 на 7 серпня успішно відбила масований наліт ударних безпілотників. За інформацією місцевої ОВА, у небі на областю було ліквідовано 14 "шахедів". 

Головне