На Харківщині обстрілом пошкоджено газопровід, - Міненерго

На Харківщині обстрілом пошкоджено газопровід, - Міненерго

У Харківській області внаслідок російського обстрілу було пошкоджено газопровід середнього тиску. Наразі проводяться ремонтні роботи.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України в Telegram-каналі. Як зазначається, через пошкодження газопроводу без газу опинились приблизно 300 споживачів. Наразі більшості вже повернули блакитне паливо.

Водночас наразі проводять ремонтні роботи на енергетичних об’єктах, які також були пошкоджені обстрілами з боку загарбників. До робіт також залучені сапери та спецтехніка.

У Міненерго заявили, що газовикам вдалось повернути блакитне паливо у населений пункт на Харківщині, мешканці якого з липня 2023 року залишалися без постачання газу.

Нагадаємо, окупанти 13 листопада атакували Ізюмський район Харківської області шістьма дронами-камікадзе Shahed, влучили у цивільне підприємство. Силам ППО вдалося збити чотири дрони, а два інші влучили по цивільному об’єкту, пошкодивши його та спричинивши пожежу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вранці у середу, 15 листопада, гатили ракетами по одному з населених пунктів в межах Запорізького району. Попередньо, внаслідок російської агресії загинув чоловік, ще семеро осіб отримали поранення. Ракетні удари призвели до руйнувань у населеному пункті. Тип ракет, які агресор використав для удару, наразі уточнюється.

Також протягом доби, 14 листопада, ворожа армія російської федерації здійснила 11 атак на Нікопольщину, призвівши до руйнувань та поранень у двох чоловіків, повідомив голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

Головне