На Харківщині евакуювали людей, серед них жінка з переломом хребта

На Харківщині евакуювали людей, серед них жінка з переломом хребта

З Куп'янського району Харківщини евакуювали 10 людей, серед них жінка з переломом хребта, яка постраждала від час ворожого обстрілу. Про це повідомила пресслужба Національної поліції Харківської області.

"Серед евакуйованих - пенсіонери, двоє лежачих інвалідів 1-го ступеня та двоє інвалідів з обмеженими можливостями", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що евакуацію проводили волонтери "Товариства Червоного Хреста України" разом із співробітниками поліції.

Відомо, що місцеву жительку довелося нести на руках, адже вона кілька місяців тому внаслідок чергового обстрілу отримала перелом хребта.

"Одну з жінок довелося нести на руках із четвертого поверху. У неї перелом хребта, шийки стегна та множинні травми, які вона отримала кілька місяців тому внаслідок вибуху російської керованої авіабомби", - розповіли правоохоронці.

Зазначається, що людей доставили до Харкова, де забезпечили безоплатним соціальним житлом, харчуванням і медичним обслуговуванням.

Нагадаємо, що у Куп’янську, що на Харківщині, залишається 3500 осіб. До початку повномасштабної війни у місті проживало 27000.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на територіях Запорізької області, де активно ведуться бойові дії залишається понад 620 родин та більш як 1200 дітей.

Головне