На кар'єрі в Ужгороді потонув 25-річний чоловік

На кар'єрі в Ужгороді потонув 25-річний чоловік

Водолази знайшли тіло потопельника в Радванському кар'єрі, чоловік відпочивав біля водойми з компанією. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Закарпатській області.

На Радванському кар'єрі в Ужгороді хлопець разом з друзями відпочивав біля водойми. Після чергового занурення, він зник під водою та не виплив на поверхню.

"Зі слів очевидців, хлопець разом з друзями відпочивав біля водойми, але опісля чергового занурення, зник під водою та не виплив на поверхню", – йдеться у повідомленні.

Водолази-рятувальники обстежили водойму та знайшли тіло чоловіка. Подробиці та обставини події наразі з’ясовують правоохоронці.

Гранітній в Ужгороді, ймовірно потонув чоловік 1999 року народження надійшло до Служби порятунку у п’ятницю, 28 червня, близько 22:00.

Нагадаємо, перемога України у війні унеможливить новий напад росії. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час панельної дискусії у рамках Дубровницького форуму у Хорватії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, перемога України у війні унеможливить новий напад росії. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час панельної дискусії у рамках Дубровницького форуму у Хорватії.

Головне