На фронті загинув український фехтувальник Федір Єпіфанов

На фронті загинув український фехтувальник Федір Єпіфанов

Член збірної України з фехтування на рапірах Федір Єпіфанов загинув під час боротьби проти російських загарбників в ході війни.

Про це повідомила Національна федерація фехтування України 13 грудня.

Відомо, що Єпіфанов активно захищав Україну з моменту початку російського вторгнення, вступивши в боротьбу за свою країну в молодому віці - йому було лише 18 років. Він призупинив свою спортивну кар'єру на користь захисту Батьківщини.

Федерація наголосила на тому, що Федір був видатним спортсменом, чемпіоном і призером всеукраїнських змагань із фехтування на рапірах, а також майстром спорту. Вони висловили глибокі співчуття родині Федора Єпіфанова та визначили його загибель як велику втрату для українського спорту і суспільства.

"Він здобував освіту в Олімпійському фаховому коледжі імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання та спорту України. Усе його життя було попереду, якби не російські загарбники, що й розпочали цю кровопролитну війну. Ніколи не пробачимо”, - йдеться у дописі.

Раніше стало відомо, що на  війні в Україні загинув 21-річний Стіан Меланд - доброволець із норвезької комуни Ібестад. Про це повідомляє мер Джим Крістіансен.

Також на Донеччині загинув 59-річний фотограф із Лос-Анджелеса Володимир Миронюк. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо разом із атакою дронів по Одещині, запустило ракети по Миколаєву. Це не нова тактика для рф - вдарити ракетами під час дронової атаки.

Головне