За добу на Донеччині загинули 2 людей, ще 11 отримали поранення

За добу на Донеччині загинули 2 людей, ще 11 отримали поранення

За минулу добу з вини російських окупантів на Донеччині загинули двоє людей.Одинадцять людей внаслідок ворожих обстрілів отримали поранення. 

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповіла речниця начальника Донецької ОВА Тетяна Ігнатченко.

Вона зазначила, що ніч на Донеччині була доволі гарячою. По всій території області було зафіксовано в цілому п’ять ракетних ударів.

“Ракети цілили по Слов'янську, Костянтинівці, по Кураховому дві ракети прилетіло. На щастя, без постраждалих", - додала Ігнатченко.

Вона зазначила, що вже зранку росіяни обстріляли з "Градів" та важкої артилерії Авдіївку. Атакували цей населений пункт загарбники і упродовж ночі.

За даними Донецької ОВА, внаслідок нічних інтенсивних атак руйнувань зазнали підприємства у Слов'янську та Кураховому, промислові приміщення пострахали у Костянтинівці. Поранення люди отримали у Бахмуті, Предтечиному, Новгородківці. Вугледар продовжує перебувати під постійним вогнем. За 9 лютого в селі Плещіївка на Донеччині загинули двоє людей.

Нагадаємо, 10 лютого уночі сталась найбільша атака на Запоріжжя з 24 лютого 2022 року, коли росія розв’язала повномасштабну війну. Спочатку ворог запустив по обласному центру ударні дрони, під ранок – застосовував ракети. Також російське окупаційне військо вчергове здійснило ракетний обстріл Харкова. В обласному центрі пролунала серія вибухів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Україні триває чергова масована ракетна атака. Станом на 9:30 зафіксовано влучання в низку об’єктів високовольтної інфраструктури

Наразі відомо про "прильоти" у Кривому Розі, Харкові, Хмельницькому та Запоріжжі. Протиповітряна оборона України, як повідомляється, спрацювала в Одеській, Полтавській, Миколаївській, Запорізькій, Кіровоградській, Івано-Франківській, Вінницькій, Львівській та Харківській областях.

Головне