На Дніпропетровщині росіяни вдарили дроном по автівці: є загиблий

На Дніпропетровщині росіяни вдарили дроном по автівці: є загиблий

В Нікопольському районі Дніпропетровщини ворожий дрон-камікадзе атакував автомобіль. У результаті загинув чоловік.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Автівка була уражена дроном, що призвело до загибелі чоловіка у віці 39 років та поранення іншого чоловіка, якому 43 роки.

Пораненого доставлено до лікарні у середньо-тяжкому стані. Обстріли в районі тривають з самого ранку.

Раніше звітувалося, що протиповітряна оборона знищила 12 ворожих ракет та 12 дронів над територією Дніпропетровщини. Також удари рф призвели до пошкодження енергетичних об'єктів та дачного кооперативу. Пошкодження зафіксовані в енергетичних об'єктах у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. Один чоловік отримав поранення та отримав необхідну медичну допомогу, але буде відновлюватися вдома.

Крім того, ввечері, 28 березня, російські війська здійснили удари по Нікополю, що призвело до пошкоджень санаторію, трьох приватних будинків та господарських споруд. Уночі окупанти знову атакували Марганецьку громаду та Нікополь, знищивши магазин та пошкодивши павільйон з ремонту одягу, але люди не постраждали.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, попри масовану нічну атаку рф на енергетику та прильоти по ТЕС та ГЕС енергетична система функціонує в штатному режимі. Дефіциту потужності в мережі не очікується.

Головне