На Дніпропетровщині ППО збила ворожу ракету

На Дніпропетровщині ППО збила ворожу ракету

На Дніпропетровщині українські військові знищили ворожу ракету, якою окупанти намагалися атакувати місто. Про це повідомило Повітряне командування "Схід" та Дніпропетровська обласна військова адміністрація. 

"У Дніпровському районі Дніпропетровської області підрозділом Повітряного командування "Схід" знищено керовану авіаційну ракету Х-59", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що перед цим в області було оголошено Повітряну тривогу. 

Також очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що окупанти вдарили з артилерії по Марганцю Нікопольського району.

Внаслідок у населеному пункті пошкоджено пару аптек та магазин.  Також понівечені дві п'ятиповерхових та два приватних будинків.

"Пошкоджені пару аптек та магазин. Понівечені 2 п'ятиповерхових та стільки ж приватних будинків. Зачепило й 5 господарських споруд, газогони, лінію електропередач. Без світла залишилися оселі понад 2 тис родин", - йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу по Херсонщині поранено двох поліцейських і чотирьох цивільних жителів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська обстріляли храм великомученика Димитрія Солунського в Станіславі Херсонської області. Це був вже не перший обстріл зазначеної церкви.

 

 

Головне