На Чернігівщині загарбники обстріляли освітній заклад: загинула дитина

На Чернігівщині загарбники обстріляли освітній заклад: загинула дитина

У Чернігівській області російські окупанти обстріляли освітній заклад, який наразі не працює. Внаслідок атаки загинула дитина, яка знаходилась неподалік.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус у своєму Telegram-каналі. За його словами, ворог продовжує бити по цивільній інфраструктурі.

"Близько 15:37 зафіксоване влучання в освітній заклад (не працює) Новгород-Сіверського району. Є дані про загибель дитини, яка перебувала неподалік", - йдеться в повідомленні.

При цьому Чаус зазначив, що інформація про потерпілих уточнюється.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська в п’ятницю, 28 квітня, атакували керованими авіабомбами Семенівку на Чернігівщині, у результаті пошкоджено вісім будинків. Відомо, що в населеному пункті два будинки загорілися. На місці працюють співробітники ДСНС.

Також в Україні будуть судити російських військовослужбовців, які знущались над місцевими мешканцями в селі Іванівка в Чернігівській області. Встановлено, що 6 березня 2022 року обвинувачені зайшли на територію приватного господарства у селі Іванівка Чернігівського району. У той момент у будинку перебували місцеві мешканці. Один з військових рф почав проводити обшук. А інший в цей час, щоб залякати людей та попередити їх можливий опір, почав хаотично стріляти з автоматичної зброї по будинку. Також він розстріляв автомобіль власників будинку”.

Потім військовослужбовці країни-агресора підходили до жінки – дружини господаря з гранатою. Вони утримували її в погребі і погрожували, що розстріляють дітей.

Головне