На Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону

На Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону

Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали понад 380 осіб та 32 одиниці військової техніки. Українські воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

"Загалом, на Таврійському напрямку ворог завдав 37 авіаударів, провів 39 бойових зіткнень та здійснив 1112 артобстрілів", - поінформував Тарнавський.

Він заявив, що українські воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії ворога в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського.

За інформацією командувача, підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1146 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 381 особа. П'ять загарбників здалися в полон.

Крім того, знищено 32 одиниці військової техніки. Зокрема, 2 танки, 4 ББМ, 5 артсистем, 1 ПТРК, 14 БпЛА, дев'ять автомобілів та чотири одиниці спецтехніки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, втрати російської федертації в ході війни проти України становлять 680 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 301 490 військових.

Головне