МВС запускає Кабінет постраждалого і гарячу лінію з питань соцзахисту для військових і правоохоронців

МВС запускає Кабінет постраждалого і гарячу лінію з питань соцзахисту для військових і правоохоронців

МВС оголосило про запуск двох сервісів для військовослужбовців і працівників органів системи МВС. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Створять електронний кабінет постраждалого та контактний центр з питань соціального захисту.

Електронний кабінет постраждалого буде працювати на сайті правоохоронного відомства. Там можна буде отримати доступ до своїх облікових даних та залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу. 

Контактний центр з питань соціального захисту доступний за коротким номером 1536. Фахівці гарячої лінії з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 консультуватимуть щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії

Нагадаємо, у Харкові в найближчому майбутньому почне працювати ще одна підземна школа. У планах - до початку наступного навчального року звести ще декілька таких закладів в різних районах міста, розповів в ефірі "Ми-Україна" харківський міський голова Ігор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що дав країнам Євросоюзу рекомендацію не відправляти своїх представників на "інавгурацію" глави рф Володимира Путіна. Про це він повідомив коли прибув на зустріч міністрів закордонних справ в Брюсселі.

Головне