МВС: у Києві завершили роботи з ліквідації наслідків російської атаки

МВС: у Києві завершили роботи з ліквідації наслідків російської атаки

Рятувальники завершили ліквідацію наслідків вчорашньої атаки рф по Києву, тепер за справу взялися комунальники. Про це повідомили в МВС.

За вчора у Голосіївському районі постраждали 40 осіб, ще троє - загинули. Пошкоджень зазнав будинок, у який влучили уламки - повибивало шибки майже скрізь, також є квартири, які вигоріли.

На місці зранку працюють комунальники - закривають шибки, прибирають вулицю від скла. Ти часом у сусідній школі розгорнули штаб допомоги людям. Там можна написати заяву на компенсацію щодо зруйнованого чи пошкодженого житла.

"Роботи з ліквідації наслідків російської атаки завершені. Внаслідок ранкової атаки у Голосіївському районі загинули чотири людини. З багатоповерхівки евакуювали 40 людей і 28 врятували. Постраждали 40 людей. Психологічну допомогу надали 85 людям", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російське окупаційне військо продовжує стирати Авдіївку з лиця землі цілодобовими авіабомбовими ударами та обстрілами. У місті давно немає цілих будівель, які могли б слугувати місцевим надійним укриттям від атак ворога, розповів в ефірі "Ми-Україна" голова Авдіївської МВА Віталій Барабаш. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, уночі росіяни сім разів обстріляли місто Селидове на Донеччині. Одна людина загинула, семеро дістали поранення, зокрема дитина. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Головне