МВС розширило перелік областей, де проводять прозорі іспити на отримання посвідчення водія

МВС розширило перелік областей, де проводять прозорі іспити на отримання посвідчення водія

В Україні розширили проект з забезпечення прозорих іспитів на отримання посвідчення водія в сервісних центрах МВС. Зокрема, до нього додали ще чотири області. Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

"Проект щодо забезпечення прозорих іспитів в сервісних центрах МВС розширюється ще на чотири області", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, вже з 3 серпня скласти іспити по-новому можна буде в: 

  • Рівненській області (м. Рівне, м. Сарни).
  • Житомирській області (с. Довжик, біля Житомира; м. Коростень).
  • Кіровоградській області (м. Кропивницький, м. Олександрія).
  • Сумській області (м. Суми, м. Конотоп)

У цих регіонах з початку серпня з’явиться по чотири камери відеофіксації та запис звуку в класах для теоретичних іспитів. А у автомобілях сервісних центрів МВС для практичних іспитів на категорію "В" збільшиться кут огляду, тобто не буде "сліпих зон".

Як відомо, пілотний проект з забезпечення прозорих іспитів в сервісних центрах МВС стартував 1 червня цього року у чотирьох областях - Львівській, Одеській, Вінницькій та Київській. Тепер до нього додали ще чотири області і наразі проект працює у восьми регіонах України.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ЦНАПах можна буде скласти теоретичний іспит на отримання водійського посвідчення. Кабінет Міністрів розширив перелік сервісів, доступних у центрах.

Головне