Музичук: Окупанти посилюють обстріли на Сході, однак успіху їм це не приносить

Музичук: Окупанти посилюють обстріли на Сході, однак успіху їм це не приносить

Російські окупанти останнім часом збільшили інтенсивність обстрілів позицій Сил оборони на Сході, однак успіху їм це не приносить. Про це заявив речник Національної гвардії України Руслан Музичук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, минулого тижня ворог здійснював в середньому менше 100 обстрілів на день. Однак за останню добу було зафіксовано 170 обстрілів позицій Нацгвардії.

"Що стосується останніх днів, я говорю зараз про ті підрозділи Національної гвардії, які виконують задачі по Сходу. Ми бачимо, що є зростання обстрілів. І наприклад, якщо навіть минулого тижня було в середньому менше 100 обстрілів позицій Національної гвардії, то цього тижня більше 120, більше 150, і сьогодні більше 170. Але навіть така щільність зараз не дає ворогу значних успіхів і більшість наступів ворога закінчуються для нього провально ще на етапі, коли він їх планує, або коли висуваються великій бронегрупи або підрозділи для того, щоб штурмувати наші позиції", - зазначив Музичук.

Як повідомляли "Ми-Україна", речниця ОК “Південь” Наталя Гуменюк розповіла, що російська федерація вивела у Чорне море один надводний ракетоносій. Проте згодом вона була змушена прибрати його через шторм.

Головне