Мультфільм "Думками навиворіт 2" найшвидше в історії назбирав $1 млрд у прокаті

Мультфільм

Мульфільм від Pixar "Думками навиворіт 2" встановив новий рекорд, ставши найшвидшим анімаційним фільмом, який зібрав у світовому прокаті 1 мільярд доларів. Про це повідомляє Forbes.

Наразі мультфільм зібрав 1 мільярд доларів 15 мільйонів і став 12-м найкасовішим анімаційним фільмом за всю історію.

Перша частина "Думками навиворіт" з’явилася у 2015 році. У ній розповідалося про 11-річну дівчинку Райлі, в голові якої живе кілька емоцій — Радість, Печаль, Страх, Гнів і Відраза, які керують нею в мозковому центрі за допомогою пульта керування.

Очікується, що до завершення наступного вікенду "Думками навиворіт 2" стрімко злетить на провідні позиції у рейтингах касових зборів. Мультфільм має всі шанси обігнати "Історію іграшок 4", яка заробила 1,073 мільярдів доларів, і посісти сьоме місце серед найприбутковіших анімаційних стрічок за всю історію кінематографу.

Нагадаємо, наприкінці травня Головне управління розвідки Міністерства оборони України провело потужну кібероперацію. В результаті цих дій на тимчасово окупованих українських територіях, особливо в Криму, понад чверть мільйона користувачів втратили доступ до послуг зв'язку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники поліції встановили особу чоловіка, який може бути причетний до вбивства посадовця Запорізької міської ради Максима Денщіка. Про це повідомила пресслужба Запорізької обласної прокуратури.

 

Головне