Мотив точно не фінансовий: Юсов пояснив вчинок російського пілота, який перегнав Мі-8 в Україну

Мотив точно не фінансовий: Юсов пояснив вчинок російського пілота, який перегнав Мі-8 в Україну

Російський пілот Максим Кузьмінов, який перегнав гелікоптер окупантів Мі-8 в Україну, зробив це не через гроші. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.

Він наголосив, що російські пілоти люди не бідні.

"Якщо проаналізувати виплати і те, що втрачає людина і що набуває, сам фактор ризику, то завжди можна запитати: "За яку винагороду ви ризикнули б життям своїм і своїх рідних? Чи існує така цифра". А тут людина ризикнула, це не просто "прогулянка", - заявив Юсов.

При цьому він запевнив, що Україна надасть все обіцяне Кузьмінову. Зокрема він отримає необхідні документи та виплати.

Крім того представник ГУР наголосив - у росії є люди, які розумію, що насправді відбувається.

"Рішення тут було ідейне, безпекове і, як ми розуміємо, погоджене з усією родиною. Тому так, у рф є люди, які навіть у цих складних умовах розуміють, що вибір є завжди", - зазначив Андрій Юсов.

Як повідомляли "Ми-Україна", російський льотчик Максим Кузьмінов, який нещодавно під час спецоперації ГУР МО переправив ворожий Мі-8 в Україну, розповів, якими були умови співпраці з Києвом.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.