Момент влучання "шахеда" в декількох десятках метрів від поліцейських, рятувальників та медиків

Момент влучання

росія атакує одне й те саме місці двічі поспіль, щоб збільшити кількість жертв серед українців. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Вони якраз надавали допомогу постраждалим унаслідок попереднього влучення іншого "шахеда". Тоді постраждали поліцейський та рятувальник.

Ворог постійно використовує тактику "подвійних ударів", що націлена на вбивство людей, які прибули на місце першого вибуху для надання допомоги, - підкреслив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

На відео – момент влучання "шахеда" в декількох десятках метрів від поліцейських, рятувальників та медиків, які надавали допомогу постраждалим унаслідок попереднього влучення іншого дрона в цивільні обʼєкти та житлові будинки.

Нагадаємо, масованим ракетним обстрілом Запоріжжя, який армія рф вчинила 22 березня, пошкоджено більш як 450 будинків. Найгірша ситуація - у приватному секторі обласного центра, розповів в ефірі "Ми-Україна" голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Київщині поліція затримала підприємця та колишнього директора ДП Міноборони України через хабар у 600 тисяч доларів. Про це повідомляє поліція Київської області.

 

Головне