Минулого тижня на Запоріжжі партизани ліквідували тепловоз окупантів, - Іван Федоров

Минулого тижня на Запоріжжі партизани ліквідували тепловоз окупантів, - Іван Федоров

Минулого тижня на Запоріжжі партизани ліквідували тепловоз окупантів. Про це в ефірі "Єдиного марфону" на каналі "Ми-Україна" повідомив Іван Федоров.

Міський голова Мелітополя додав, що при цьому було пошкоджено колію, якою росіяни перекидали на фронт зброю, а потім вивозили з України крадене зерно.

"А цього тижня біля 22-ої школи був вибух. Мішенню був зрадник України, але, на жаль, постраждав не він, а інший колаборант з рф. Але тепер той зрадник, на якого полював наш спротив, буде ховатися, а не знущатися з місцевого населення", - додав Федоров.

На ТОТ окупанти обходять квартири і збирають списки. Також окупанти видають місцеві газети, які видавалися до 24 лютого, потре назви та зміст змінилися на фейки та пропаганду. 

Нагадаємо, цієї ночі сили ППО знищили 34 з 35 російських "шахедів". Про це повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаської, Херсонської, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок нічної атаки рф по Україні на Миколаївщині знищили 13 російських "шахедів". Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила Наталя Гуменюк. 

Керівниця пресцентру сил оборони півдня України зазначила, що ще три дрони було знищено на Херсонщині, два - на Вінниччині, один - на Дніпропетровщині.

 

Головне