Міноборони ввело в експлуатацію кілька нових безпілотників

Міноборони ввело в експлуатацію кілька нових безпілотників

Міністерство оборони України 25 жовтня затвердило введення декількох нових моделей безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Про це повідомляє Міноборони.

У Міністерстві наголосили на тому, що тепер в українських військових буде більше дронів.

"Міністерство оборони допустило до експлуатації одразу кілька нових зразків БПЛА. Уперше це відбулося завдяки новій схемі спрощеного допуску інновацій на поле бою впродовж кількох днів. Те, що раніше гальмувало місяцями, запрацювало за швидким та прозорим алгоритмом", - зазначено у повідомленні.

Міністерство також відзначило, що FPV-дрони є реальними засобами для нейтралізації ворога і захисту нашої країни.

1698250428-976.jpg (105 KB)

Нагадаємо, українцям не варто недооцінювати нові російські дрони Італмас, адже вони можуть нанести шкоди як особовому складу ЗСУ, так і об’єктам інфраструктури.

"Все ж таки це зброя, зброя летальна. Вона може наносити шкоду як особовому складу ЗСУ, так і об'єктам критичної інфраструктури України. А те, що ми входимо в зиму якраз і пов'язано з метою путіна нанести якомога більшу шкоду в тилу України", - сказав генерал-лейтенант, експерт з питань Національної безпеки Василь Богдан.

При цьому він наголосив, що й переоцінювати цю ситуацію не слід, адже рф все робить для того, аби залякати та дезінформувати.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Пентагон підтвердив 13 нападів на бази США у Сирії та Іраку.

Головне