Міноборони допустило до використання новий тренувальний комплект для бійця

Міноборони допустило до використання новий тренувальний комплект для бійця

Міністерство оборони України затвердило використання нового високотехнологічного комплекту для тренування військовослужбовців. Про це повідомили у пресслужбі.

Імітаційний комплект Kit 3.0 розроблено для підвищення ефективності бойової підготовки та точності оцінки навичок бійців.

Ключові компоненти Kit 3.0 включають:

  • Лазерний випромінювач, який кріпиться до зброї та спорядження для точної фіксації влучень.
  • "Стрес-белт" - спеціальний браслет, що забезпечує тактильний зворотний зв'язок при ураженні.

Впровадження цієї передової системи дозволить інструкторам проводити детальний аналіз дій кожного учасника тренувань. Це значно покращить якість навчання, надасть можливість виявляти сильні та слабкі сторони бійців та ефективно коригувати їхню підготовку.

Експерти відзначають, що використання Kit 3.0 наблизить умови тренувань до реальних бойових ситуацій, що crucial для підготовки українських військових в умовах триваючого конфлікту. Очікується, що нова система допоможе значно підвищити боєздатність Збройних Сил України.

Нагадаємо, прикордонники Карпатського загону разом із працівниками митниці під час контролю на кордоні виявили старовинну ікону у громадянина Великобританії, який намагався вивезти її з України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські військові продовжують тероризувати мирне населення дронами. Внаслідок атак БпЛА у Херсоні двоє постраждалих. 

Головне