Міністри оборони Литви та США обговорять підтримку України

Міністри оборони Литви та США обговорять підтримку України

Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас 3-6 березня здійснить офіційний візит до Вашингтона, де зустрінеться з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Про це повідомила пресслужба литовського Міноборони.

Литовський міністр оборони Арвідас Анушаускас відвідає з офіційним візитом Вашингтон 3-6 березня. В рамках цього візиту він зустрінеться з Ллойдом Остіном.

Анушаускас і Остін обговорять підтримку України і саміт НАТО, який відбудеться у Вашингтоні влітку цього року. Також темою їхніх переговорів стане двостороннє співробітництво у сфері оборони, включаючи присутність американських військ у Литві та придбання зброї у США.

Нагадаємо, уряд виділив 1,3 мільярди гривень для будівництва фортифікаційних споруд у Запорізькій області. Про це заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові вже протягом найближчих тижнів можуть отримати до 500 тисяч артилерійських снарядів калібру 155 мм та до 300 тисяч калібру 122 мм. Про це повідомляє видання Bloomberg із посиланням на представника Міноборони Чехії.

Головне