Міністерка з питань реінтеграції ТОТ закликала українців покинути Крим

Міністерка з питань реінтеграції ТОТ закликала українців покинути Крим

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала українців покинути захоплений росіянами Крим.

Про це очільниця відомства повідомила у своєму Telegram-каналі. За її словами, українцям слід тимчасово покинути півострів, якщо є така можливість.

Глава Мінреінтеграції наголосила, що перечекати звільнення Україною Криму краще на підконтрольній території або в третіх країнах.

Нагадаємо, українські спецпризначенці розповіли деякі подробиці удару по штабу Чорноморського флоту рф в окупованому Севастополі, здійснений 22 вересня. Як інформують Сили спеціальних операцій, “вчасну та точну” атаку стало можливим провести завдяки їхній кропіткій підготовці. Зібрані дані ССО передали своїм колегам у Повітряних силах ЗС України. Удару було завдано якраз тоді, коли у штабі відбувалась нарада керівництва ворожого флоту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, жителі окупованого Севастополя під час вчорашньої повітряної тривоги виявили, що захисні укриття у місті не готові. Про це вони стали активно скаржитися у соцмережах. Так званий “губернатор” міста Михайло Развожаєв порадив людям самостійно потурбуватися про облаштування сховищ.

Головне