Мікрорайон Корабел у Херсоні залишився без тепла і газу через обстріли

Мікрорайон Корабел у Херсоні залишився без тепла і газу через обстріли

Через обстріли протягом останніх днів з боку окупантів в аварійному порядку зупинено роботу котельні та припинено газопостачання в мікрорайоні Корабел. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Без опалення опинились 56 багатоквартирних будинків, без газопостачання - 8 800 квартир. 

Наразі спеціалісти "Херсонгазу" та "Херсонобленерго" вивчають обсяг пошкоджень для визначення термінів відновлення газо- та теплопостачання. 

Нагадаємо, під час повітряної розвідки на Херсонському напрямку оператори одного з підрозділів ССО знищила реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град". Про це повідомили у пресслужбі ССО.

Ним російська армія обстрілювала цивільне населення Миколаївської області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Таврійському напрямку Сили оборони знищили російську радіолокаційну станцію "Зоопарк" та станцію радіоелектронної боротьби "Репелент-1". Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський. 

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський, загальні втрати російських окупантів – 385 осіб. Також ЗСУ знищили 57 одиниць військової техніки: чотири танки, 12 ББМ, шість артсистем, 14 БпЛА, 13 автомобілів, вісім одиниць спецтехніки.

 

Головне