Мешканці Запоріжжя незаконно виловили риби на понад 3 млн грн

Мешканці Запоріжжя незаконно виловили риби на понад 3 млн грн

Прокурори Дніпровської окружної прокуратури у Запоріжжі відкрили кримінальне провадження проти двох чоловіків через незаконний вилов риби на 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура. 

Двоє мешканців Запорізького району, 27 та 33 років, без необхідних дозволів здійснили вилов риби під час нересту, використовуючи моторний човен та ліскові сітки. За попередніми оцінками державного агентства, їхня діяльність спричинила збитки екосистемі держави на понад 3 мільйони гривень.

Спільними зусиллями прокуратури, поліції та Держагентства розвитку меліорації та рибного господарства незаконну діяльність зловмисників було припинено. Зараз проводяться подальші слідчі дії.

Нагадаємо, 28 квітня на Закарпатті прикордонники знайшли тіла двох утоплеників у річці Тиса. Через високі пороги та сильну течію дістати тіла з води вдалось лише наступного дня. Особи загиблих встановлюються. Це вже 24-й випадок загиблі чоловіків, які намагались подолати Тису. У ДПСУ закликали утриматися від небезпечних “мандрівок”.    

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, на Львівщині суд визнав винним керівника "Десантно-спортивного навчально-тренувального центру" з Чугуєва у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного хлопчика.

Головне