Мешканці Красногорівки за допомогою “Білих янголів” пішки евакуювалися від ворожих обстрілів

Мешканці Красногорівки за допомогою “Білих янголів” пішки евакуювалися від ворожих обстрілів

Жителі Красногорівки, рятуючись від ворожих обстрілів, здолали чотири кілометри, аби дістатися до безпечного місця. Поліцейські групи “Білий Янгол” допомогли їм спланувати маршрут, зустріли у найближчій доступній точці та евакуювали. Про це повідомляє Національна поліція України.

Серед врятованих - двоє чоловіків 63 та 64 років, а також три жінки віком 46, 55 та 66 років. Один з чоловіків, раніше вже поранений та евакуйований "Білими янголами", після одужання повернувся додому, однак знову змушений був покинути домівку, не витримавши життя під постійними обстрілами та натиском окупантів.

“Це було справжнє пекло. Ми не знали, чи виживемо, чи ні. Коли йшли, над нами просвистів снаряд”, - розповідає шахтар родом з Донецька Віктор.

Цього ж дня “Білий Янгол” врятував ще одне життя. Внаслідок ворожого обстрілу один чоловік загинув на місці, а інший отримав мінно-вибухову травму та осколковий перелом стегна. Завдяки небайдужому жителю, який надав свій транспорт, пораненого вдалося швидко доставити до лікарні.

“Ворог веде вогонь по всьому живому. Єдиний спосіб вберегти життя - якнайскоріше виїхати”, - зазначив поліцейський групи "Білий Янгол" на Мар'їнському напрямку Василь Піпа.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, внаслідок посилення обстрілів з боку росіян влада прийняла рішення вивезти дітей із міста Лиман та шести населених пунктів Донецької області.

Головне