Меми про Буданова: голова ГУР МО назвав свій улюблений

Меми про Буданова: голова ГУР МО назвав свій улюблений

Час від часу соцмережі "вибухають" мемами, головним героєм яких є керівник української військової розвідки Кирило Буданов. В інтерв'ю WarZone він розповів про своє ставлення до цього і який мем до душі найбільше.

Голова ГУР МО розповів, що на появу таких творінь не має жодного впливу, але визнав, що деякі з тих, що бачив на просторах інтернету його здивували.

Улюбленим Буданов назвав той, який з'явився після зміною ним зачіски.

"Це був мем із головою (ватажка ПВК "Вагнер" Євгена) Пригожина та моєю. Це було відразу після спроби бунту у рф, і мемом були чотири фото. Перше було моє, і я сказав, що дам тобі знак. А потім він запитує, що це буде за знак, і я говорю, що ти його зрозумієш. На наступному фото я лисий (сміється)", - розповів він.

https://twitter.com/ashlarblocks/status/1689275862305087489

В інтерв'ю Буданов також заявив, що не впевнений у тому, що Пригожин дійсно загинув. Очільник ГУР МО пояснив, що не має на підтвердження цього доказів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, голова ГУР МО Кирило Буданов розповів, що регулярні атаки по містах та об’єктах вглиб рф змушують росіян сумніватися у “всемогутності”, яку собі приписує режим Володимира Путіна. Він наголосив, що у населення країни-агресорки на тлі атак та “прильотів” виникає логічне питання: “А де наша система ППО, яка має нас захищати?”.

Головне