Маскувалися під військових: у Києві затримали наркоторговців, які розвозили кокаїн в комендантську годину

Маскувалися під військових: у Києві затримали наркоторговців, які розвозили кокаїн в комендантську годину

У Києві правоохоронці викрили чотирьох наркоторговців, які маскувалися під військових та розвозили кокаїн в комендантську годину. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

"За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва викрито та повідомлено про підозру 4 особам у незаконному зберіганні з метою збуту та збуті кокаїну на території міста Києва", - йдеться в повідомленні.

За словами працівників поліції, група осіб віком від 38 до 48-ми років з лютого по травень 2024 року приймали замовлення від клієнтів на кокаїн. 

"Вдень покупці могли самостійно приїжджати за замовленням, а вночі, під час дії комендантської години, наркоторговці самі доставляли товар", - розповіли в Нацполіції.

Зловмисники вдяггали військову форму, а при перевірці документів на блокпостах представлялись військовими-резервістами однієї з військових частин.

Варто зауважити, що за один грам кокаїну наркоторговці в середньому отримували 300 доларів.

Наразі зловмисникам повідомили про підозру. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали 33-річного жителя Запоріжжя за збут метадону. Чоловік відправляв наркотики поштою у різні регіони України. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Ми-Україна" повідомляли, Служба безпеки України та правоохоронці Європейського Союзу перекрили канал контрабанди іранського героїну до країн ЄС

Головне