Малюк пообіцяв росіянам багато різних сюрпризів у повітрі та в морі

Малюк пообіцяв росіянам багато різних сюрпризів у повітрі та в морі

Росіян чекає дуже багато різних сюрпризів у повітрі та в морі. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк на полях форуму "Україна. Рік 2024".

"Багато різних сюрпризів і в повітрі, і в морі. Попереду багато всього цікавого, але зі зрозумілих причин жодних деталей я не можу вам повідомляти, оскільки залишаюся класичним спецслужбістом", - зазначив Малюк.

Також він розповів про функціонування Кримського мосту та майбутнє цієї конструкції.

"Він (Кримський міст, - ред.) і зараз повноцінно не функціонує. Ворог не може по ньому переміщувати зброю і засоби ураження. Ми двічі його успішно вразили, повірте мені. Але працюємо і далі. Знову ж таки повторюся - не будемо розкривати карт", - наголосив голова СБУ.

Крім того він розповів, що за апарат "Sea baby" та яке його призначення.

"Попереду багато всього буде. А "Sea baby" - це наш флагман, і він використовується не лише в режимі камікадзе. Є багато інших оперативних задумів. Але знову ж таки, якщо ми почнемо це розповідати, то ворогу не складно буде провести аналіз, дещо додати з технічних проникнень, з агентурних і зрозуміти, що ми плануємо.

Вони будуть працювати і по кораблях, і по інших цілях, і в режимі камікадзе, і для дистанційного мінування і ще для чогось… Нехай витримується інтрига", - резюмував очільник Служби безпеки.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Ціль: 25 000 000 ₴
Банка: https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr 
Картка: 5375 4112 1361 1622

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що в України є дрони, якими можна управляти не тільки з фронту, а і з тилу.

Головне