Має сплатити $454 млн: Трамп подав апеляцію на вирок у справі про шахрайство

Має сплатити $454 млн: Трамп подав апеляцію на вирок у справі про шахрайство

Колишній президент США і кандидат на майбутніх виборах Дональд Трамп подав апеляцію на вирок суду у справі про цивільне шахрайство в Нью-Йорку, яка загрожує його бізнесу.

Про це повідомляє Politico.

22 липня адвокати Трампа подали апеляцію з вимогою скасувати рішення про сплату 454 мільйонів доларів.

Суть справи полягає в тому, що Трампа визнали винним у шахрайському завищенні вартості своїх активів на мільярди доларів, щоб отримати кращі умови для кредитів і страхування.

Хоча наразі Трамп зобов'язаний сплатити лише частину цієї суми, вона все одно є серйозною загрозою для його фінансового стану.

Адвокати Трампа стверджують, що суддя Енгорон зробив помилку і не врахував всі деталі справи, а також що жоден банк чи страхова компанія не зазнали збитків.

Незважаючи на те, що Трамп фігурує в багатьох судових справах, цей вердикт є особливо загрозливим для нього, оскільки він визнав, що не має необхідної суми для сплати.

Апеляційний суд призначив слухання усної аргументації на початок вересня, але поки невідомо, чи встигнуть винести рішення до президентських виборів у листопаді.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Джо Байден передав свої повноваження щодо закону про підтримку України міністру фінансів Джанет Єллен та державному секретарю Ентоні Блінкену.

Головне