Літак сім'ї Лукашенка вилетів в Туреччину

Літак сім'ї Лукашенка вилетів в Туреччину

Один з літаків сім'ї самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка 24 червня вилетів до Туреччині, інформує видання "Дзеркало тижня". 

"Бізнес-джет сім'ї самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка вилетів з країни і зараз перебуває у небі над Туреччиною", - йдеться в повідомленні. 

Видання ише, що літак Bombardier Challenger 850 з бортовим номером EW-301PJ вилетів з Мінська о 00:01 і приземлився у турецькому місті Бодрумі о 05:15.

Зазначається, що при вході в повітряний простір російської федерації літак відключив транспондери та включив їх лише над Калмикією.

Нагадаємо, що учорашні заяви так званого президента Білорусі Олександра Лукашенка про те, російська ядерна зброя вже начебто почала надходили на білоруську територію є блефом.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, самопроголошений президент Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь почала отримувати тактичну ядерну зброю від росії. Деякі одиниці начебто втричі потужніші за атомні бомби, які США скинули на Хіросіму і Нагасакі в 1945 році.

Головне