Летіли на Москву: в росії знову поскаржились на атаку дронів

Летіли на Москву: в росії знову поскаржились на атаку дронів

Влада російської столиці заявила про нову атаку на Москву. Мер міста Сергій Собянін заявив про спробу завдати удару по населеному пункту двома ударними дронами, за його словами обидві повітряні загрози було знищено.

"Вночі, близько четвертої години ранку, ППО збило два ударні БпЛА, що летіли у бік міста. Один - у Калузької області, інший - у районі ЦКАД (Центральної кільцевої автомобільної дороги - ред.), - йдеться у повідомленні міського голови Москви.

Російське оборонне відомство повідомило, що безпілотники нібито летіли і на поки що окупований Крим.

"Поблизу міста Севастополь черговими засобами ППО були вражені два БПЛА, ще дев'ять придушені засобами радіоелектронної боротьби і не досягнувши мети зазнали аварії в акваторії Чорного моря", - вказано у дописі.

Як відомо, минулої доби вночі, російське Міноборони розповідали про ще два ліквідовані безпілотники в Московській області: біля м. Домодєдово та неподалік Мінського шосе в Одинцовському районі.

Нагадаємо, напередодні, 9 серпня, у російському Підмосков’ї стався вибух на оптико-механічному заводі, який виробляє приціли, прилади нічного бачення та інше. Кількість тих, хто звернувся по медичну допомогу після вибуху в Сергієвому Посаді, зросла до 52. Раніше була інформація про 43 постраждалих з докладною розкладкою важкості поранень: шість осіб були в реанімації – у них опіки та черепно-мозкова травма, ще 22 особи доставлено до відділення травматології. В інших – осколкові ушкодження середньої тяжкості.

За даними ЗМІ, завод у Сергієвому Посаді в Московській області, де лунали вибухи, брав участь у розробці бомбардувальника.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 9 серпня російські окупаційні війська атакували житловий квартал Запоріжжя. Внаслідок ракетного удару загинули двоє людей, одну особу вдалось реанімувати.

Головне