Китай попередив місцеві органи влади про ризик повеней на більшій частині території країни

Китай попередив місцеві органи влади про ризик повеней на більшій частині території країни

Вище керівництво КНР поінформувало місцеві органи влади про ризик повеней в країні. Загроза є для більшості територій Китаю, пише Bloomberg.

Китайське Міністерство з надзвичайних ситуацій зазначило, що ситуація із запобігання повеням в країні "складна та важка". Зважаючи на це владу на місцях закликали бути готовими до надзвичайних ситуацій, спричинених великою водою.

В державному Метеорологічному агентстві КНР попередили, що з початку нового тижня сильно дощитиме від центральної китайської провінції Хенань до Гуандуна на півдні.

Нагадаємо, потужні зливи спричинили повені в Сербії, режим надзвичайної ситуації запроваджено одразу у 42 муніципалітетах країни.

У травні найпотужніша за 100 років повінь прийшла в Італію. Найбільше постраждала область Емілія-Романья, що на півночі країни. Внаслідок стихії загинули люди, десятки тисяч осіб залишились без даху над головою.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупаційне військо вдарило ракетою по авто, яке рухалось у напрямку села Гур‘їв Козачок. Вказаний населений пункт розташований у Богодухівському районі Харківської області. Внаслідок влучання загинуло двоє людей, вони були волонтерами.

Головне