Кулеба у Нью-Делі зустрівся з головою МЗС Індії: про що вдалося домовитися

Кулеба у Нью-Делі зустрівся з головою МЗС Індії: про що вдалося домовитися

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з індійським колегою Субраманьяном Джайшанкаром. Про це повідомили у пресслужбі МЗС України.

У ході зустрічі дипломати обговорили українську Формулу миру. Також вони провели оглядове засідання українсько-індійської міжурядової комісії.

"У Нью-Делі я мав щирі та всеосяжні переговори з індійським колегою Субрахманьямом Джайшанкаром про українсько-індійські двосторонні відносини, ситуацію в наших регіонах та питання глобальної безпеки.  Особливу увагу ми приділили Формулі миру та наступним крокам на шляху її імплементації. Як співголови, ми також провели оглядове засідання українсько-індійської міжурядової комісії і домовилися відновити рівень співпраці між нашими країнами, який існував до повномасштабної війни росії проти України, - повідомив Дмитро Кулеба.

Крім того голова МЗС України разом з Субраманьяном Джайшанкаром визначили нові перспективні проєкти, які виведуть відносини двох країн на наступний рівень.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Сторони обговорили розвиток двосторонніх відносин України та Індії.

Головне