Королева Данії подарувала Зеленському картину, яку намалювала власноруч (фото)

Королева Данії подарувала Зеленському картину, яку намалювала власноруч (фото)

Королева Данії Маргрете II під час аудієнції подарувала президенту України Володимиру Зеленському картину, яку намалювала власноруч.

Про це повідомила королівська сім'я Данії на своїй сторінці в Instagram. Як зазначається, під час візиту президентського подружжя України до Данії Маргрете запросила Олену та Володимира Зеленських на аудієнцію до королівського палацу.

Королева Данії неодноразово висловлювала свою підтримку українському народові. Після офіційного прийому вона мала нагоду вручити Зеленському особливий подарунок – картину під назвою "Дерево життя". ЇЇ 83-річна королева намалювала власноруч.

"Після вручення подарунка та традиційного запису у Книзі почесних гостей королева влаштувала офіційний обід у Довідковій Бібліотеці. Крім президента, першої леді і подружжя спадкових принца і принцеси, на обіді також були присутні прем’єр-міністр Данії, міністр оборони Данії та посол України в Данії", – повідомили на сторінці королівської родини у соцмережі.

На сторінці Зеленського також опублікували фотографії з аудієнції.

"Зустріч із Королевою Данії Маргрете II та членами королівської родини. Заяви та дії королівської родини Данії на підтримку України й українського народу дуже багато важать для нас", - написав український президент.

Він зазначив, що ми цінуємо особисту підтримку королівською родиною гуманітарних зусиль данських і міжнародних організацій, що діють в Україні. Зеленський також подякував данському народу, уряду й парламенту за потужну гуманітарну, фінансову та військову допомогу Україні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською у понеділок, 21 серпня, зустрівся із королевою Данії Маргрете II та членами королівської родини

Головне