Контрнаступ продовжується, успіх буде, але пізніше, - Буданов

Контрнаступ продовжується, успіх буде, але пізніше, - Буданов

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов оцінив хід контрнаступу Сил оборони України. Свою оцінку він озвучив в інтерв’ю Reuters.

"Контрнаступ триває. Загалом, скажімо так, він відбувається. Успіх буде, але пізніше", - сказав він.

Керівник ГУР МО також нагадав, як росія упродовж багатьох місяців намагалася захопити Бахмут.

"Хочу нагадати вам цю відому історію з Бахмутом. Росіяни атакували його понад 10 місяців. Наше завдання трохи більше, ніж Бахмут, але у нас трохи менш як 10 місяців часу", - заявив Буданов.

Як відомо, днями в інтерв’ю ABC News Президент Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ Збройних сил України йде за планом. Однак хотілося б, щоб він просувався швидше: "ми всі хотіли б, щоб контрнаступ був здійснений за більш короткий проміжок часу, але це реальність. Ми йдемо вперед. Ми не стоїмо на одному місці”.

Нагадаємо, американський генерал Марк Міллі заявив, що український контрнаступ точно швидко не закінчиться і буде дуже важким. Він закликав людей не будувати собі ілюзій стосовно нього. Його його не здивувало, що прогрес виявився менш відчутним, ніж очікувалось. Міллі заявив, що війна у житті і на папері – це різні речі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в “Укренерго” зафіксували найвище споживання електроенергії за першу половину літа 6 липня о 16:00. Українців попросили зменшити використання кондиціонерів та потужних приладів.

Головне