Командувач Нацгвардії відвідав підрозділи на Харківщині

Командувач Нацгвардії відвідав підрозділи на Харківщині

Командувач Національної гвардії України, бригадний генерал Олександр Півненко, відвідав підрозділи НГУ, які виконують бойові завдання в Харківській області.

Він написав про це на своїй сторінці в Facebook.

"Перебуваючи на Харківщині, заслухав доповіді командування військових частин щодо ситуації на фронті, першочергових потреб і заходів, які необхідно вжити для ефективного виконання завдань на визначених ділянках", – йдеться у дописі.

Під час візиту Півненко вручив медалі та нагрудні знаки військовим.

Нагороди отримали більше 40 нацгвардійців, які проявили мужність і відвагу під час виконання своїх обов’язків.

Генерал подякував особовому складу за їхню віддану службу та внесок у майбутню перемогу.

"Саме завдяки Силам оборони, професійним і сміливим діям кожного захисника і захисниці, наша країна залишається вільною та продовжує боротьбу", - додав він.

Нагадаємо, армія російських окупантів в ніч на 25 серпня здійснила ракетний обстріл Харкова, зафіксовано два влучання у місті.

Перший удар припав на Слобідський район, де було пошкоджено понад 10 приватних будинків, причому два з них повністю зруйновані. Внаслідок цього шестеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях Луганської області з 1 вересня росіяни почнуть навчати дітей за новою програмою виховання "Луганський характер".

Головне