Колишнього одеського військкома Борисова готуються оголосити в розшук, - ОГПУ

Колишнього одеського військкома Борисова готуються оголосити в розшук, - ОГПУ

Колишнього керівника одеського військового комісаріату Євгена Борисова збираються оголосити в розшук. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Також його хочуть відправити під варту, додали у відомстві.

"За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону колишньому керівнику Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомлено про підозру за фактами незаконного збагачення, нез’явлення на службу та ухилення від військової служби (ст. 368-5, ч. 5 ст. 407, ч. 4 ст. 409 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, у період дії воєнного стану члени родини підозрюваного за його дорученням придбали автомобілі преміум класу та нерухоме майно в Іспанія на понад 151 млн грн. Однак офіційний спільний дохід родини, наголосили в ОГПУ, цих витрат покрити не зміг би.

Також підозрюваний у грудні 2022 року понад два тижні не з’являвся на військову службу без поважних причин. За даними слідства, у цей період він незаконно виїхав за межі країни і майже місяць перебував у Молдові, на Сейшельських островах та в Іспанії.

"Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного в розшук та здійснення приводу з метою розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - наголосили в ОГПУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівнику одеського військового комісаріату Євгену Борисову, у якого знайшли елітну нерухомість у Іспанії, оголосили підозру

Головне