Активізація розвідки говорить про те, що ворог готується до нової атаки, - Братчук

Активізація розвідки говорить про те, що ворог готується до нової атаки, - Братчук

Активізація розвідки говорить про те, що російська федерація готується до нової атаки. Про це в ефірі "Ми-Україна" заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За його словами, безпілотники - це не єдина небезпека для України, зокрема, Одещини. У ворога є підтримка на землі у вигляді зрадників-коригувальників. Над їх затриманням дуже активно працює СБУ і успіхи є.

"Сьогодні на землі є громадяни, які можуть допомагати ворогу, які можуть коригувати певний процес. Активізація розвідки говорить про те, що ворог може готувати до нової атаки. Ви прекрасно знаєте, що у нас в Одесі прекрасно працює Служба безпеки України. Фактично кожного тижня затримуються ті особи, які пішли на співпрацю з ворогом, які є коригувальниками ворожого вогню", - сказав він.

Нагадаємо, рф зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках. Завдяки професійним і злагодженим діям, наші захисники відбили на них понад 79 атак.

Українська авіація за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили дві керовані авіаційні ракети Х-59 та чотири БПЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії в той же час уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, зенітно-ракетний комплекс та 2 склади пально-мастильних матеріалів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський назвав пʼять ключових небезпек у найближчі місяці війни.

Головне